This is the mail archive of the mailing list for the Cygwin project.

Index Nav: [Date Index] [Subject Index] [Author Index] [Thread Index]
Message Nav: [Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next]
Other format: [Raw text]

1.4 To 1.10 : cygwin1.dll Bug on NT 4.0 ?

I am using tigcc which is a port of GCC 3.0.4 to ti-89 and ti-92+ 
calculators (You can get it and its sources at - it 
is a cross compiler (Compile on x86 machines, Target : m68k machines).
It uses cygwin1.dll to port Gcc.

Then I try to compile the examples (with the IDE, or the command prompt).
If I am using cygwin1.dll 1.3.2-1, it works fine, and it compiles well on 
Windows NT 4.0.
I I am using newer versions (like 1.10), it reports me:
/usr/local/lib/gcc-lib/m68k-coff/3.0.4/specs: No such file or directory.

I have mailed to the maintainer, and it reports me :
"I thought I had fixed it by simply disabling the default search path, but 
it seems that this didn't work."
He isn't able to solve this problem by himself.
Maybe is-it a problem in cygwin1.dll ?

You can contact the maintainer at
This problem doesn't occur on other Windows system.
I have added the cygcheck of both versions 1.3.10-10 and 1.3.2-1
Thanks in advance.

Chat with friends online, try MSN Messenger:

Attachment: cygcheck-1.3.10-1.out
Description: Binary data

Attachment: cygcheck-1.3.2-1.out
Description: Binary data

Unsubscribe info:
Bug reporting:

Index Nav: [Date Index] [Subject Index] [Author Index] [Thread Index]
Message Nav: [Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next]