This is the mail archive of the cygwin mailing list for the Cygwin project.

Index Nav: [Date Index] [Subject Index] [Author Index] [Thread Index]
Message Nav: [Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next]
Other format: [Raw text]

Re: 1.7: mintty 5.5.1 refuses to take hippos seriously ;-(

Andy Koppe wrote:
2009/12/22 Lee D. Rothstein:
'--icon=c:\_0\hippo_xp.ico' option now breaks mintty.
Works for me, with the icon placed in the same location. This is on
XP, and I tried it both in Cygwin 1.5 and 1.7.
NB: c:\_0 is my root.

I just looked at the ownership/mode of hippo_xp.ico and it was
lr:none and 700. I changed it to lr:root and 777, and the Windows
shortcut still doesn't work. While lr is part of root
(Administrators), I don't run the shortcut with elevated

What system are you on?
$ uname -a
CYGWIN_NT-6.0-WOW64 GW2 1.7.0(0.218/5/3) 2009-12-04 17:08 i686 Cygwin

Sorry, I can't reproduce this on Vista or 7 either.
64b Vista!

Hippo looking happy.

Further to Chris's suggestion of trying Cygwin.ico, does it make a
difference if you copy the hippo elsewhere?
No, it doesn't work there either!
Also, did the shortcut
work with mintty-0.5.4?
(0.5.5 uses a different Windows function to
load the icon, but it's not immediately obvious why that might upset
the hippo.)
So, you're saying that not all Windows parties treat hippos equally. Tsk! ;-)

Problem reports:
Unsubscribe info:

Index Nav: [Date Index] [Subject Index] [Author Index] [Thread Index]
Message Nav: [Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next]