This is the mail archive of the mailing list for the Cygwin project.

Index Nav: [Date Index] [Subject Index] [Author Index] [Thread Index]
Message Nav: [Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next]

Re: ntsec with W2K workgroup

Actually I have used setup.exe to install cygwin. In the /bin directory
all the files don't have any permission bit set when I use ntsec. And
the files have owner/group as administ/None. Without ntsec the files
owner/ group are venkates/PowerUse.

Most of the files I could execute in that directory but some
applications such as man complain about tbl/troff not found etc. When i
remove ntsec I don't have any problem. Should I set ntsec env varible
before using setup.exe. I suspect my /etc/passwd and etc/group entries.
They have None as group for all users. I tried changing them to 547 etc.

If this is the cause please suggest proper passwd/group entries for
win2k workgroups

venkatesh wrote:

  > On Tue, Apr 17, 2001 at 07:17:20PM +0530, venkatesh wrote:
  >> Hi
  >> Recently I have moved to win2000 server in a workgroup. When I use
  >> option in CYGWIN env variable I can not run most of the executables. In
  >> the ls command all of them don't have exe bit set. I have used ntsec in
  > Sounds as if you have copied the executables when ntsec was off.
  > You know that you can set the x bit with `chmod +x files...' when
  > ntsec is on and the files are on a NTFS partition, don't you?
  > Corinna

Want to unsubscribe from this list?
Check out:

Index Nav: [Date Index] [Subject Index] [Author Index] [Thread Index]
Message Nav: [Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next]