Current CVS is non-functioning

Corinna Vinschen vinschen@redhat.com
Mon Apr 16 11:40:00 GMT 2001


On Mon, Apr 16, 2001 at 07:15:50PM +0200, Corinna Vinschen wrote:
> On Mon, Apr 16, 2001 at 12:16:50PM -0400, Earnie Boyd wrote:
> > I've just built the current CVS and it is non-functioning.  It locked up
> > my system hard to the point I had to do a hard reboot.  The last update
> > I had was from the 04/13/01 so the changes that have caused this were
> > within the past three days.  I don't have time currently to help debug
> > this, sorry.  Maybe more time later this week.
> > 
> > Earnie.
> 
> I have similar problems. I can use it in a cmd window. I can use
> it using an ssh connection only if ForwardX11 is NO because xauth
> hangs otherwise. I can't use scp without tricking around anymore.
> 
> I have checked if my getgroups() change is doing this (you never know)
> but it isn't.
> 
> Since today are still holidays in Germany and I'm nevertheless
> debugging mmap(), I would appreciate if I don't have to debug
> that problem as well.
> 
> Thanks,
> Corinna

I have just started gdb to look where the last process (which is
either /bin/sh or /usr/X11R6/bin/xauth) hangs and it's always
the same, AFAICS. It hangs in 

#3  0x6105856c in fhandler_pipe::ready_for_read (this=0x1a0283f8, fd=0,
    howlong=4294967295, ignra=0) at ../../../../src/winsup/cygwin/select.cc:484

In all cases when reading from stdin which is a pipe here (since ssh
is compiled using USE_PIPES option).

Has somebody a clue why this happens suddenly?

Corinna

-- 
Corinna Vinschen                  Please, send mails regarding Cygwin to
Cygwin Developer                                mailto:cygwin@cygwin.com
Red Hat, Inc.



More information about the Cygwin-developers mailing list