I have user mounts instead of system ones.

Jason FU tsfu@ust.hk
Wed Jun 1 02:22:00 GMT 2005


Larry Hall <lh-no-personal-replies-please <at> cygwin.com> writes:

> 
> Sorry but I don't know what this shows.  You seem to be implying that 
> installing causes user mounts that never appeared previously
> to suddenly appear.  Or perhaps I am misunderstanding you.  I don't know.
> I can say this however.  What you have shown above gives no indication of 
> a user mount on your system.  Both invocations of 'mount -m' that you've
> included show that you have system mounts only.  Your 'ps -e' output shows
> that you have 5 services running, successfully/usefully or otherwise.  So 
> while I wouldn't presume to debate you on whether or not you're having 
> problems using these services in the way that you want, the information 
> that you've provided thus far does not indicate any problem or source of 
> your problem.  I would again invite you to review and follow the problem
> reporting guidelines at <http://cygwin.com/problems.html> if you'd like to
> pursue this issue further with the help of those here on this list.
> 

Look here, Larry.

==============================================================================
tsfu@ITO2 ~
$ ps -e
      PID    PPID    PGID     WINPID  TTY  UID    STIME COMMAND
      288       1     288        288    ?   18 09:06:33 /usr/bin/cygrunsrv
      452     288     452        476    ?   18 09:06:35 /usr/sbin/cygserver
      520       1     520        520    ?   18 09:06:35 /usr/bin/cygrunsrv
      652       1     652        652    ?   18 09:06:36 /usr/bin/cygrunsrv
      624     520     624        684    ?   18 09:06:38 /usr/bin/exim-4.50-1
     1064     652    1064       1088  con   18 09:06:37 /sbin/init
     2060       1    2060       2060    ?   18 09:06:46 /usr/bin/cygrunsrv
     2156    2060    2156       2236    ?   18 09:06:47 /usr/sbin/portmap
     2272       1    2272       2272    ?   18 09:06:47 /usr/bin/cygrunsrv
     2304    2272    2304       2328    ?   18 09:06:49 /usr/sbin/sshd
     2972       1    2972       2972    ?   18 09:07:38 /usr/bin/cygrunsrv
     3048       1    3048       3048    ?   18 09:07:40 /usr/sbin/xinetd
     3084       1    3084       3084    ?   18 09:07:41 /usr/bin/cygrunsrv
     3156    2972    3156       3232    ?   18 09:07:46 /usr/sbin/rpc.mountd
     3188    3084    3188       3256    ?   18 09:07:47 /usr/sbin/rpc.nfsd
     3424       1    3424       3424  con 1004 09:07:57 /usr/bin/bash
      384    3424     384       1672  con 1004 09:09:50 /usr/bin/sh
     2536     384     384       3332  con 1004 09:09:58 /usr/X11R6/bin/xinit
     3696    2536    3696       3708  con 1004 09:10:00 /usr/X11R6/bin/XWin
     4080    2536    4080       2900  con 1004 09:10:26 /usr/bin/xterm
I     896    4080     896       3408    0 1004 09:10:27 /usr/bin/bash
     1960     896    1960        236    0 1004 09:29:25 /usr/bin/xterm
I     700    1960     700       1828    1 1004 09:29:28 /usr/bin/bash
     1060    3424    1060        496  con 1004 10:13:55 /usr/bin/ps
==============================================================================

If cygwin 1.5.17 works, I should have these services up. The former dumps showed
you that they didn't work with cygwin 1.5.17 at all. The dump above is what I
could have after rolling back to cygwin 1.5.16 but keeping all other latest
packages installed.

This is not a debate. I've no time to debate with you. I am just reporting the
problem after the installation of  cygwin 1.5.17. That's it.

Thanks.

Jason



--
Unsubscribe info:      http://cygwin.com/ml/#unsubscribe-simple
Problem reports:       http://cygwin.com/problems.html
Documentation:         http://cygwin.com/docs.html
FAQ:                   http://cygwin.com/faq/



More information about the Cygwin mailing list