bash and make are trapped in an endless loop

Dave Korn dave.korn@artimi.com
Mon Jun 27 12:34:00 GMT 2005


----Original Message----
>From: Christian Matuszewski
>Sent: 27 June 2005 12:42

> Hi,
> 
> if i start a fresh cygwin shell and I enter an asterisk at the prompt:
> $ *
> then nothing happens. That's OK, although one could expect a message like:
> "bash: *: command not found".
> 
> But when i execute the following Makefile:
> foo:
>     *
> 
> make will print the following lines to stderr:
> PROJECT_NAME: not found
> PROJECT_NUMBER: not found
> OUTPUT_DIRECTORY: not found
> CREATE_SUBDIRS: not found
> OUTPUT_LANGUAGE: not found
> USE_WINDOWS_ENCODING: not found
> BRIEF_MEMBER_DESC: not found
> REPEAT_BRIEF: not found
> ABBREVIATE_BRIEF: not found
> ALWAYS_DETAILED_SEC: not found
> INLINE_INHERITED_MEMB: not found
> FULL_PATH_NAMES: not found
> STRIP_FROM_PATH: not found
> STRIP_FROM_INC_PATH: not found
> SHORT_NAMES: not found
> JAVADOC_AUTOBRIEF: not found
> MULTILINE_CPP_IS_BRIEF: not found
> DETAILS_AT_TOP: not found
> INHERIT_DOCS: not found
> DISTRIBUTE_GROUP_DOC: not found
> SEPARATE_MEMBER_PAGES: not found
> TAB_SIZE: not found
> ALIASES: not found
> OPTIMIZE_OUTPUT_FOR_C: not found
> OPTIMIZE_OUTPUT_JAVA: not found
> SUBGROUPING: not found
> EXTRACT_ALL: not found
> EXTRACT_PRIVATE: not found
> EXTRACT_STATIC: not found
> EXTRACT_LOCAL_CLASSES: not found
> EXTRACT_LOCAL_METHODS: not found
> HIDE_UNDOC_MEMBERS: not found
> HIDE_UNDOC_CLASSES: not found
> HIDE_FRIEND_COMPOUNDS: not found
> HIDE_IN_BODY_DOCS: not found
> INTERNAL_DOCS: not found
> CASE_SENSE_NAMES: not found
> HIDE_SCOPE_NAMES: not found
> SHOW_INCLUDE_FILES: not found
> INLINE_INFO: not found
> SORT_MEMBER_DOCS: not found
> SORT_BRIEF_DOCS: not found
> SORT_BY_SCOPE_NAME: not found
> GENERATE_TODOLIST: not found
> GENERATE_TESTLIST: not found
> GENERATE_BUGLIST: not found
> 
> and then make stays in an endless loop which prints lines
> y
> y
> y
> ...
> to stdout
> 
> When i then kill make with Ctrl-C and enter the asterisk in the command
> line, I have the same behaviour, i. e. executing '*' will give the same
> messages and ends in an endless loop.

  WDDTT! 

    cheers,
      DaveK
-- 
Can't think of a witty .sigline today....


--
Unsubscribe info:      http://cygwin.com/ml/#unsubscribe-simple
Problem reports:       http://cygwin.com/problems.html
Documentation:         http://cygwin.com/docs.html
FAQ:                   http://cygwin.com/faq/



More information about the Cygwin mailing list