DLL error messages suppressed under zsh/RXVT

Williams, Gerald S (Jerry) gsw@agere.com
Fri Sep 22 17:34:00 GMT 2006


I recently ran into a problem where DLL error messages were
apparently suppressed under zsh/RXVT though they appeared
under bash/CONSOLE.

I was trying to build Subversion 1.4.0, and it at one point
configure runs the following command:

  ruby -r mkmf -e 'exit(have_func("rb_hash_foreach") ? 0 : 1)'

This never returned since mkmf#have_func() was hanging due
to a rebase issue (at least rebaseall resolved it).

The problem is, I didn't get any error messages. I normally
run zsh under rxvt, invoked as this Windows shortcut:

  C:\cygwin\bin\run.exe rxvt -ls -e zsh -l -i

I was eventually able to get some warning messages about the
inability to load certain DLLs when I switched to a bash shell
invoked in a standard console window invoked as this Windows
shortcut:

  C:\cygwin\bin\bash.exe --login -i

Unfortunately, I didn't save the messages, and of course I
don't get them anymore now that I've rebased. I'm assuming
that the messages were going straight to the console, which
is why they didn't show up under RXVT, although I could be
wrong.

Does anyone have any idea how I can get error messages like
this while running zsh under RXVT?

gsw

--
Unsubscribe info:      http://cygwin.com/ml/#unsubscribe-simple
Problem reports:       http://cygwin.com/problems.html
Documentation:         http://cygwin.com/docs.html
FAQ:                   http://cygwin.com/faq/



More information about the Cygwin mailing list