Build Graphviz

Yaakov (Cygwin/X) yselkowitz@users.sourceforge.net
Fri Oct 15 04:48:00 GMT 2010


On Fri, 2010-10-15 at 00:06 +0800, Steven Woody wrote:
> Thanks Yaakov! It seems that I succeeded following the README file in
> the graphviz port package.  I uncompress the package into the /usr/src
> followed by doing a 'cygport graphviz-*.cygport download' and 'cygport
> graphviz-*.cygport all'.
> 
> The process seems quite successful except after run I still don't get
> the graphviz installed.  I have to launch the cygwin setup.exe and
> point it to the local directory of /usr/src and then do a installation
> for packages found there.  Is this normal?

Yes, cygport only *creates* packages, it does nothing about installing
them.  In order to install these packages with setup.exe, you need to
use genini to create a setup.ini, etc., as documented on the website.

> And, a little strange is, there are so many packages (*.tar.bz2) found
> in my /usr/src directory, more than those generated from graphviz
> build process as the README noted, these packages includes boots-*
> freetype-*  gcc-testsuite-*.  I don't why I have these packages in the
> /usr/src and I can remember that I did not touched /usr/src directory
> before.  Do you have a clue?

You must have installed 'Src' packages with setup.exe.


Yaakov



--
Problem reports:       http://cygwin.com/problems.html
FAQ:                   http://cygwin.com/faq/
Documentation:         http://cygwin.com/docs.html
Unsubscribe info:      http://cygwin.com/ml/#unsubscribe-simple



More information about the Cygwin mailing list