Network drives & ssh access

Quanah Gibson-Mount quanah@zimbra.com
Fri Sep 3 21:09:00 GMT 2010


--On Friday, September 03, 2010 12:28 PM -0700 Quanah Gibson-Mount <> wrote:

> --On Tuesday, August 24, 2010 1:35 PM -0700 Quanah Gibson-Mount <> wrote:
> The CIFS mount now uses the same username/password as the windows user.
> I have used passwd -R to store the user's password in the registry.  The
> drive again shows up when launching cygwin manually, and it still fails
> to show up when I use ssh to connect.

$ net use
New connections will be remembered.


Status       Local     Remote                    Network

-------------------------------------------------------------------------------
Unavailable  Z:        \\10.137.242.250\Zbuild3  Microsoft Windows Network
The command completed successfully.


$ net use Z: '\\10.137.242.250\Zbuild3'
The command completed successfully.


$ net use
New connections will be remembered.


Status       Local     Remote                    Network

-------------------------------------------------------------------------------
OK           Z:        \\10.137.242.250\Zbuild3  Microsoft Windows Network
The command completed successfully.

So, mounting it works ok if I do it manually via ssh.  But why isn't it 
simply showing up when it's already mounted on the system, and the 
credentials have been stored via passwd -R?

It was also mounted using /savecred

--Quanah

--

Quanah Gibson-Mount
Principal Software Engineer
Zimbra, Inc
--------------------
Zimbra ::  the leader in open source messaging and collaboration

--
Problem reports:       http://cygwin.com/problems.html
FAQ:                   http://cygwin.com/faq/
Documentation:         http://cygwin.com/docs.html
Unsubscribe info:      http://cygwin.com/ml/#unsubscribe-simple



More information about the Cygwin mailing list