Windows Server 2008 64-bit setup.exe/bash problem - Amazon Cloud

Ernest Mueller ernest.mueller@ni.com
Mon Sep 20 18:04:00 GMT 2010


Hey, great find, I'm glad to know that this wasn't all "me being crazy."
I'm impressed this went from problem ID to a new test kernel version in 2
months flat.  I've pinged Amazon to see if they can get on the track of
this too; I suspect they aren't exactly uptaking kernel changes quickly but
we'll find out.

(Sorry this is a bit delayed, I don't read the list regularly, I come back
and search every month to see if anyone's found the problem yet - looks
like I hit the jackpot this time!)

Ernest

> I'm not into Cygwin development enough to know what a BLODA is, but you
> may like to know the bug is in the Xen hypervisor used by Amazon.  I
> don't know exactly what releases or Xen are affected, but for sure all
> RHEL5 (and CentOS 5) hypervisors are.
>
> The reason why you see it only on 64-bit Windows, is that the bug is
> about Xen mishandling the SWAPGS instruction which, well, is only
> present in 64-bit processors and in 64-bit mode.
>
> https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=613187
>
> Paolo
>
> ps: KVM was also affected until last February.  I haven't checked if
> RHEL/CentOS KVM has the bug, but I'll ask fellow developers around about
it.
______________________
UN-altered REPRODUCTION and DISSEMINATION of
this IMPORTANT information is ENCOURAGED.






--
Problem reports:       http://cygwin.com/problems.html
FAQ:                   http://cygwin.com/faq/
Documentation:         http://cygwin.com/docs.html
Unsubscribe info:      http://cygwin.com/ml/#unsubscribe-simple



More information about the Cygwin mailing list