gnome and hicolor exit code 127 for /usr/bin .vs. /bin

Brian Wilson wilson@ds.net
Mon Oct 1 14:27:00 GMT 2012


> > > >>> I have been doing setup updates for a few weeks with the error as 
shown in 
> > the following paragraph.
> > > >>>
> > > >>> Package: Unknown package
> > > >>> 	gnome-icon-theme.sh exit code 127
> > > >>> 	hicolor-icon-theme.sh exit code 127
> > > >>>
> > > >>>> snip <<<
> > > the scripts are not incorrect. They works for almost everyone,
> > > but there is a unknown glitch on you machine,
> > > eventually it is only a "false" return error that fools setup.exe.
> > 
> > Before I do the alternate installation suggested, is there anything 
> > I may do to help debug the "unknown glitch".  It is very consistent 
> > on my Windows XP Pro 
> > (SP3) system (3.33 GHz, 4 GB memory).  If there is some log file, or 
> > other diagnostic I could run while executing setup?
> >
> 
> I've done a little more testing and the 127 return code is coming 
> from the "/usr/bin/gtk-update-icon-cache --force 
> /usr/share/icons/..." command line in the scripts.  I get the 127 
> error message even if I run this command from the command line.  
> This call is supposed to update the icon cache file with the latest 
> entries.  The icon-theme.cache file does exist for both the hicolor 
> and gnome directories.  It appears that gtk-update-icon-cache does 
> not return a zero exit code; but I don't see any reason for the 127 
> (file not found) error.

The line should read "The icon-theme.cache file does not exist for both the 
hicolor and gnome directories."  This command is supposed to create the 
cache file and it does not appear to be working.


--
Problem reports:       http://cygwin.com/problems.html
FAQ:                   http://cygwin.com/faq/
Documentation:         http://cygwin.com/docs.html
Unsubscribe info:      http://cygwin.com/ml/#unsubscribe-simple



More information about the Cygwin mailing list